Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recollir informació estadística sobre els seus hàbits de navegació i poder millorar i personalitzar la seva experiència oferint-li continguts que l'interessen. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Pot canviar la configuració o obtenir-ne més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge

General

Informació legal sobre la Fundación Bancaria Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, ”la Caixa”

Fundación Bancaria Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, ”la Caixa” (en endavant, "Fundació Bancària  ”la Caixa”), amb NIF G-58899998 és el resultat de la transformació en fundació bancària de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona (”la Caixa”). Consta inscrita en el Registre de Fundacions del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, amb el número 1.658 i en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 20.397, foli 1, full B-5.614, número 3.003. Està subjecta al protectorat del Ministerio de Economía y Competitivitat i té el domicili a Barcelona, Avinguda Diagonal, 621-629, codi postal 08028.

Fundació Bancària ”la Caixa”, orienta la seva activitat principal a l'atenció i desenvolupament de l'obra social i a l'adequada gestió de la seva participació a CaixaBank, SA, de conformitat amb allò que disposa la Llei 26/2013, de 27 de desembre, de caixes d'estalvis i fundacions bancàries.